2015-05-02 15.51.19Ruim 12 jaar na het behalen van mijn diploma’s voor schoonheidsspecialiste en visagiste ben ik in 2009 de praktijk SanSalon aan huis begonnen. Ruim tien jaar geleden heb ik mijn pedicure-opleiding afgerond. Dit is ondertussen een vast onderdeel van de salon geworden. Zo worden de gezichtsbehandelingen vaak gecombineerd met een pedicure.

Mijn doel is mensen ontspanning en natuurlijk ook verzorging bieden. Ik zeg altijd maar zo “als je lekker in je vel zit, straal je dit ook uit!” Ik hoop met mijn behandelingen iedereen een beetje extra te laten stralen.

Voor een manicurebehandeling en (bruids-)visagie kunt je ook bij mij terecht.
Tijdens alle behandelingen die ik geef, richt ik mij sterk op de verzorging en verbetering van de huid. Bij SanSalon staan kwaliteit en rust hoog aangeschreven. Met mijn ruime ervaring wil ik zoveel mogelijk mensen helpen. Jong of oud, man of vrouw. Iedereen kan bij mij terecht.

Schoonheidsbehandelingen zijn er in allerlei soorten en maten, maar ook niet alle huidtypes zijn hetzelfde. Wanneer je voor een eerste afspraak komt, zal ik de huid nauwkeurig analyseren en met je bespreken. Met deze analyse als basis starten we de behandeling naar keuze.

Afspraak maken?

Dit kan via 06-150 620 59 of sandra@sansalon.nl. Krijgt je mijn voicemail? Dan is de kans groot dat iemand geniet van een behandeling! Spreek wat in en ik bel je zo snel mogelijk terug.

Ik verwelkom je graag in SanSalon!

Groet,
Sandra