jafra lipsticksSansalon werkt uitsluitend met de cosmeticaproducten van het milieu- en ecologisch vriendelijke merk JAFRA. Van crèmes tot make-up en van cleaners tot scrubs. Al deze hoogwaardige cosmetische producten zijn uitgebreid dermatologisch, biologisch, klinisch en op allergieën getest. Ook zijn de producten proefdiervrij en gemaakt op natuurlijke basis. JAFRA producten zijn dus écht geschikt voor iedereen!

JAFRA biedt oplossingen voor verschillende toestanden van de huid. U kunt hierbij denken aan een droge, rijpe of vette huid, hyperpigmentering, rode plekjes of onzuiverheden. De producten van JAFRA brengen uw huid in perfecte balans, door het gebruik van exclusieve complexen van werkzame natuurlijke ingrediënten. JAFRA producten zijn hierdoor uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid en/of allergieën. Weet u niet welke producten geschikt zijn voor uw huid? Ik doe graag een huidanalyse voor u, zodat ik u persoonlijk advies kan geven.

Wat zit er dan zoal in de producten van JAFRA? U had het waarschijnlijk al verwacht, JAFRA maakt geen gebruik gevoelige bestanddelen. Ingrediënten die u wel kunt vinden in de producten zijn: proteïnen, mineralen, vitamines, natuurlijke oliën zoals extracten uit olijven, plantenextracten en antioxidanten.

Uw huid is uw grootste orgaan, zorg er dus goed voor!