Mayee huidverzorging

Ik ben MAYEE, de eerste eerlijke skincare voor zichtbare huidverbetering voor jou! Ik ben ontwikkeld door professionele huidverzorging specialisten met meer dan 20 jaar ervaring in skincare. Mijn producten zijn volledig transparant, zonder vervelende ingredienten, maar bomvol resultaat voor jouw huid!

Met mijn Transparancy Matrix laat ik je exact zien wat je van mij kunt verwachten. Je vindt deze Matrix terug op elke verpakking. Zo weet je precies of ik vegan ben, vrij van parfum, chemicaliën of microplastics bevat.

Met de Transparancy matrix krijg jij volledig inzicht in de unieke formules van mijn producten. Want hoe meer jij weet, hoe beter jij je keuzes kan maken. Daarom ben ik volledig transparant en daarmee de eerste eerlijke skincare voor jou en jouw huid

MIJN UNIEKE FORMULES

Op elke verpakking vind je de Transparancy Matrix terug. Met deze Matrix kun je precies zien welke schadelijke ingrediënten wij niét in mijn formules hebben gestopt. Lekker eerlijk en transparant! Je kunt dus zelf heel makkelijk zien of ik:

  • Vegan ben
  • Van natuurlijke oorsprong ben
  • Vrij ben van microplastics
  • Vrij ben van chemicaliën
  • Vrij ben van parfum

En ook staat mijn pH-waarde altijd op de verpakking. Wist je overigens al dat ik ook afbreekbaar ben als je mij afspoelt? Daarnaast is mijn verpakking volledig recyclebaar. En als Nederlands merk voldoe ik natuurlijk ook aan de Europese Cosmetica regels.

SKINCARE REVOLUTIE

Ik vind het logisch dat bovenstaande (vrijwel) niet in mijn producten zit, daar sta ik voor! Met de Transparency Matrix start ik dé skincare revolutie. Want jij verdient het om te weten wat je op je huid aanbrengt. Alleen door volledige transparantie kun jij een evenwichtige keuze maken. Ik breng het evenwicht terug, zodat jij geniet van pure schoonheid en een krachtige, stralende huid.

Start ook met dé skincare revolutie voor jou en jouw huid. Bekijk mijn unieke collectie en kies de ideale basis voor jouw dagelijkse skincare routine.

Onze huid is ons grootste orgaan, zorg er dus goed voor!